Instalaţia GPL auto cu injecţie multipunct secvenţială de gaz – Landi Renzo LSI 10

Instalaţia GPL auto cu injecţie multipunct secvenţială de gaz – Landi Renzo LSI 10


Instalaţia GPL auto Landi Renzo reprezintă ultima inovaţie în domeniul GPL auto. Datorită configuraţiei şi inovaţiilor în materie de software, reprezintă soluţia optimă din punct de vedere al raportului performaţă / costuri, garantând conversia unui sistem original italian fabricat de cel mai mare producător mondial la un preţ competitiv.

Componenţa instalaţiei GPL auto  Landi Renzo LSI 10 o puteţi regăsi în schiţa de mai jos , acesta fiind perfect compatibilă cu toate motoarele în 4 cilindri cu injecţie MPI.

 
Sistemul LSI-10 este format din următoarele componente:

    1. Reductorul vaporizator LI02: Cu un singur nivel de compensare al presiunii, transforma gazul din stare lichidă în stare gazoasă şi reduce presiunea acestuia.
    2. Rampa de injecţie GPL: Permite injectarea cantităţii optime în cilindri, monitorizând presiunea şi temperatura gazului.
    3. Modulul electronic de comandă (ECU LC02): Calculează timpul şi strategia pentru injecţia unei cantităţi optime de gaz în toate condiţiile de funcţionare ale motorului.
    4. Filtru GPL: Este localizat între reductor şi rampa de injecţie, având rolul de a filtra GPL-ul aflat în stare gazoasă.
    5. Comutator indicator: Acest dispozitiv permite comutarea de la alimentarea cu GPL la alimentarea cu benzină, în acelaşi timp indicând cantitatea de combustibil GPL aflată în rezervor.Pentru informaţii suplimentare sau programarea unui montaj GPL sunaţi la numărul de telefon: 0728 890.635