Instalaţii gpl auto secvenţiale de gaz EVO-ONE

Instalatii gpl auto secventiale de gaz EVO-ONE

Cu peste 50 ani în domeniu, liderul mondial al industriei echipamenteleor auto GPL , compania italiana Landi Renzo a lansat un nou echipament gpl auto secvential : Landi Renzo Omegas EVO-ONE. Produsul inglobeaza vasta exerienta a companiei italiene in acest domeniu cat si material si tehnologie de ultima generatie, facand din Landi Renzo EVO ONE un echipament de referinta.
Prin LANDI RENZO EVO ONE producatorul pune la dispozitie un echipament pretabil pentru cele mai noi cerinte pe piata, putând echipa motorizari de 3 sau 4 cilindri.

Elementele componente ale sistemului:
1) Reductorul vaporizator LI02: supus unor teste riguroase reductorul cu un singur nivel de compensare al presiunii, transforma gazul din stare lichida în stare gazoasa si reduce presiunea acestuia pentru o functionare optima a motorului în orice regim.


2) Rampa de injectie EVO: Injectoarele combina caracteristicile tehnice ale injectoarelor de ultima generatie cu o excelenta rezistenta la imputitatile din GPL, utilizarea unui filtru GPL fiind optionala. Rampa poate fi echipata cu 6 tipuri de duze. Injectoarele pot functiona si la temperaturi reduse.


3) Modulul electronic de comanda EVO-ONE: este o centrala electronica utilizata pentru motoarele (3-4cilindri) cu injectie MPI. Aceasta utilizeaza diverse semnale primite de la ECU benzina pentru a gestiona functionarea pe GPL, revenirea pe benzina (în cazul epuizarii carburantului GPL), beneficiind de asemenea de autodiagnoza în cazul aparitiei unei avarii. Centrala electronica are o dimensiune redusa putand fi montata mult mai usor.4) Filtru GPL: Este montat între reductorul vaporizator si rampa de injectie, având rolul de a filtra GPL-ul aflat în stare gazoasa.

5) Comutator: permite comutarea de la alimentarea cu GPL la alimentarea cu benzina, în acelasi timp indicând cantitatea de combustibil GPL aflata în rezervor.

6) Software: Comutarea gaz-benzina se poate face si la ralanti. Exista de acum posibilitatea de comutare pe benzina in faza de revenire la ralanti de la o turatie de 2000 rpm. In sectiunea diagnoza s-a eliminat -petrol injector-. Prin deschiderea electrovalvelor de gaz in avans, se elimina "golul de gaz" intalnit in faza de comutare benzina-gaz.

Pentru informaţii suplimentare sau programarea unui montaj GPL sunaţi la numărul de telefon: 0728 890.635